Pertandingan Bola Sepak Lelaki 18 Tahun MSSD Johor Bahru 2015, SMK Skudai tempat ketiga

Pertandingan Bola Sepak L18 MSSD 2015 004

Tarikh : 27 – 30 April 2015

Masa : 7.30 pagi – 6.00 petang

Tempat : 1. Padang Awam Gelang Patah (Kumpulan A&E), 2. Padang SMK Taman Nusajaya (Kumpulan B&F), 3. Padang Awam CIQ (Kumpulan C&G), 4. Padang SMK Dato’ Usman Awang (Kumpulan D&H)

Pencapaian : SMK Skudai telah meraih tempat ketiga setelah menewaskan SMK Aminuddin Baki dengan jaringan 2 -1 dalam perlawanan penentuan tempat ketiga.

Terdahulu, pasukan sekolah kita telah muncul juara kumpulan F. Kemudian, kita menang pusingan 16 kalah mati melawan SMK Tasek Utara. Menang 1-0 di suku akhir menentang SMA Islam Hidayah. Namum, kita kalah separuh akhir menerusi penalti dengan SMK Mutiara Rini 2.

Tahniah kepada semua pemain pasukan bola sepak SMK Skudai dan tidak lupa penghargaan kepada En. Mohd Azli bin Md Ali (Pengurus Pasukan), En. Azhar bin Ibrahim dan En. Zainal bin Zakaria.