Kem Kembara Ilmu Tingkatan 5 Tahun 2017

Tarikh : 25 dan 26 September 2017 (Isnin dan Selasa)
Tempat : Hutan Rekreasi, Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

Pengisian Program

(a) Bengkel Teknik Belajar
Bahasa Melayu : Penceramah jemputan, Tn. Hj. Abdul Rahman Ngah
Sejarah : En. Mohammad Rafie Bin Sanan
Bahasa Inggeris : Pn. Sasikala a/p Veera Palraj, Pn. Barbara Sagaran a/p D. Balan dan Pn. Noriza Bt Hamid
Matematik : Pn Siti Zahaidah Bt Limat dan Pn Rohaila Bt Othman

(b) Aktiviti luar kerjasama bersama pensyarah dan siswazah dari Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan UTM

Kem Kembara Ilmu Tingkatan 5 Tahun 2017

Majlis penutupan telah disempurnakan oleh Pn. Suraya Bt Hasan (Ketua Bidang Bahasa). Ikrar dan aku janji 110 orang calon target cemerlang SPM 2017, telah diketuai oleh saudara Aidil Asyraf (Kelas 5SN1).

Terima kasih juga kepada pihak pentadbir dan guru-guru yang sanggup berkorban masa dan tenaga dalam menjayakan program ini, iaitu En Mustafa Kamal Bin Md Yusof (PK Pentadbiran), Pn Siti Rahmah Bt Shamsuddin (Ketua Bidang Sains dan Matematik), Pn Suraya Bt Hasan (Ketua Bidang Bahasa), En. Mohd Razaleigh Bin Mahmud, En. Mohamad Zanisahli Azizi B. Md. Khalid, En. Mohamad Aidid B Ridzuan, En. Mohd Ramu Bin Mat Ripin, En. Che Mohd Hishamuddin Bin Che Seman, Pn. Farhah Binti Ab. Ghani dan Cik Nor Hayati Binti Sahar.